fbpx
Læs mere

Iværksætter?

Eller på vej til at starte ny virksomhed?
Kom godt for start og få styr på paragrafferne.
Læs mere her.

Iværksætter?

Eller på vej til at starte ny virksomhed?
Kom godt for start og få styr på paragrafferne.
Læs mere her.

Vi giver gode råd til boligkøbet

Vores erfaring sikrer dig overblik over priser, vilkår og regler på boligmarkedet, så du kan holde hovedet koldt, når drømmeboligen pludselig viser sig.

Undgå faldgruber med arv og testamente

Vi hjælper dig og din familie med at stille og svare på de relevante spørgsmål, så I altid er trygge og forberedt, hvis livet tager en uventet drejning.

Kom godt igennem skilsmisse og separation

Vi skaber tryghed gennem faglig viden og personlig rådgivning, så I kommer bedst muligt videre i livet både sammen og hver for sig.

Facebook

Følg med i vores hverdag på Facebook

På Facebook kan du komme lidt tættere på vores hverdag. Her kan du finde glimt fra vores kontorer – og selvfølgelig et godt råd til din hverdag.

Besøg Facebook

Få professionel erhvervsrådgivning

Alle kan have brug for sparring, uanset hvor mange års erfaring man har i at drive virksomhed, og derfor tilbyder vi at være din faste og altid opdaterede sparringspartner.

Vi holder styr på dårlige betalere

Vores specialister hjælper med at inddrive gæld, når debitor mangler både evne og vilje til at betale, så du kan bruge ressourcerne på dit firma.

Vær på forkant i din byggesag

Vi har styr på både byggejura og entrepriseret, hvis din byggesag kommer til at handle om andet end mursten og arkitektur, uanset om du er bygherre, entreprenør eller projektudvikler.

Med vores rådgivning er du sikker på, at du forstår den situation, du står i.

- Erik Schøt-Bæk

Advokat
Buch Advokatfirma

Kontakt Erik

Drømmer du om en ny bolig?

Bolighandler handler om meget mere end fremtidsdrømme, kvadratmeter og beliggenhed. Det ved du sikkert allerede, men det kan være svært at holde hovedet koldt, når muligheden for drømmeboligen pludselig står foran dig. Alt det med småt er vi heldigvis specialister i, så uanset om du vil købe eller sælge, så har du en boligadvokat og en personlig rådgiver, der ved alt om priser, regler og vilkår på boligmarkedet.
Du skal bare drømme løs – så sørger vi for, at drømmen ender godt.

Buch Advokatfirma ejer Skødekontoret.
Skødekontoret er højt specialiserede i ejendomshandler. Se mere her

Kontakt os