Erhvervsadvokat Kolding

Har du brug for en erhvervsadvokat i nærheden af Kolding? Hos Buch Advokatfirma har vi kontorer i Vejen og Haderslev og kommer gerne forbi for at rådgive dig om alt i erhvervsret. Nedenfor kan du læse mere om hvad vi kan hjælpe med så du slipper for besværet, næste gang der skal tages vigtige beslutninger, laves ændringer i virksomheden og lignende. 

Hvad kan en erhvervsadvokat? 

En erhvervsadvokat kan bistå en virksomhed i forbindelse med sager, etablering, ansættelser og lignende. Vi er blandt andet behjælpelige med: 

  • Selskabsret
  • Entrepriseret
  • Inkasso
  • Erhvervsrådgivning
  • Virksomhedsoverdragelse
  • Retssager og voldgiftssager
  • Lejeret 
  • Insolvensret
  • Køb og salg af erhvervsejendomme
  • Tvangsauktioner.

Nedenfor kan du læse mere om nogle af de ting vi kan hjælpe dig med, hvis du har brug for en erhvervsadvokat i nærheden af Kolding. 

Selskabsret

Selskabsret indebærer blandt andet etablering og afvikling af selskaber, hvor vi er med som en rådgiver og sparringspartner, både hvis du har prøvet det før eller hvis det er første gang. Vi er med til at gå papirerne igennem, så det sikres at alt foregår på den rigtige måde. Under selskabsret findes også fusioner, som vi også kan rådgive om. 

Enterpriseret

Har du brug for en erhvervsadvokat i nærheden Kolding der har erfaring og kan rådgive omkring entrepriseret? Det er en god idé at være på forkant i entreprisesager, da der kan opstå forsinkelser og andre udfordringer. Med en trofast erhvervsadvokat, kan vi rådgive dig om hvad du skal gøre ved forsikringer, forsinkelser, garanti og kontrakter, så der ikke opstår alvorlige konflikter. Vi kan også bistå dig hvis der er opstået en konflikt og være med til at udrede den. 

Inkasso

Hos Buch Advokatfirma har vi også specialister der arbejder med tvangsauktioner og inkasso. Vi er med i hele processen, lige fra opgørelse af kravet, til kontakt med debitor og møder i fogedretten, frem til afhentning og tvangssalg af udlagte effekter. På denne måde har du en trofast partner gennem hele processen, som kender sagens forskellige nuancer og sider. Derudover har vi gjort det let at følge sagerne online, ligesom du kan mødes med erhvervsadvokaten i virksomheden i Kolding eller på vores kontorer. 

Erhvervsrådgivning

Erhvervsrådgivning indebærer rådgivning af nogle af de mere jævnlige sager i virksomheden. Det kan for eksempel være bestyrelsesarbejde. Derudover kan vi være med til at udvikle kontrakter og gennemgå ansættelsesforhold for nye medarbejdere. Derved får du en kontrakt som du ved altid holder vand, fordi den er gennemgået af professionelle. Vi kan også hjælpe med virksomhedens juridiske forhold samt IT-ret.  

Vi er også med til at holde dig opdateret på nye love og reguleringer i din industri, så du altid er opmærksom på hvad der sker i din branche. 

Virksomhedsoverdragelse

Virksomhedsoverdragelse kan fylde meget. Derfor er vi med gennem hele processen, så overdragelsen går så flydende og let som muligt. Hvis du overvejer at købe eller sælge en virksomhed, kan vi være med som en rådgiver, både i Kolding og resten af trekantområdet. Vi er også med i hele forhandlingsprocessen og hjælper dig når salget eller købet skal lukkes.