Om Buch Advokatfirma

Vores rødder kan spores tilbage til 1912. Buch Advokatfirma står med andre ord på mere end 100 års tradition. Gør det os til bedre advokater? Ikke nødvendigvis. Men det giver os et billede af, at der er brug for et advokatfirma, der formår at udvikle sig. Det, der gør os til gode advokater, er, at vi brænder for vores fag. Vi brænder for at gøre en forskel for dig, og det er vores vision at være det foretrukne advokatfirma inden for værdiskabende rådgivning i Sydjylland.

Vi ønsker at have tæt kontakt til mennesker og virksomheder. Vores netværk, faglighed og indsigt gør os til en stærk samarbejdspartner for både private og virksomheder. En samarbejdspartner, der lægger vægt på tillid, kommunikation i øjenhøjde og forståelse. Derfor vil du også mærke vores værdier: positive – gensidig respekt – dynamisk – dialog – engagement, når du indgår i et samarbejde med os.

Uanset hvorfor du har brug for en advokat, skal du være tryg. Det er vores fornemmeste opgave, og det sikrer vi gennem nære relationer. Vi sikrer det ved at have tid til dig og din sag. Det er derfor, vi siger, at jura er meget mere end paragraffer.