Erstatningsadvokat Horsens

Leder du efter en erstatningsadvokat i nærheden af Horsens? Hos Buch Advokatfirma kan vi hjælpe dig fra vores kontor i Vejen eller Haderslev, og er derfor tæt på og klar til at hjælpe dig igennem din erstatnings- eller forsikringssag. Vores rådgivning er personlig, og du og din sag er i fokus hele vejen igennem, da vi ved at ingen sager er helt ens. Nedenfor kan du læse mere om hvilke sager vi kan hjælpe dig med. Du er også mere end velkommen til at kontakte os, for at høre mere. 

Hvad kan en erstatningsadvokat hjælpe dig med? 

En erstatningsadvokat beskæftiger sig med sager inden for personskade, forsikring, arbejdsskade og færdselsskader. Vi er med til at sikre at du modtager den støtte og erstatning som du er berettiget til, og vi kan være med gennem hele forløbet, fra lige efter skaden opstår, til du har fået den erstatning som du har krav på. 

Mange erstatningssager kan være langtrukne og kringlede, og derfor er det godt at have en med på sidelinjen, der kan give personlig og konkret vejledning om din sag. 

Personskadesager

En erstatningsadvokat i nærheden af Horsens kan hjælpe dig med personskadesager, for eksempel i forbindelse med patientsager eller voldssager, hvor du kan ønske at retsforfølge en eller flere personer og samtidig få den erstatning som du har ret til. Her bidrager vi med rådgivning der er tilrettelagt din individuelle sag og bistår dig, så du har den bedst mulige retssikkerhed. 

Personskader kan opstå overalt, og derfor er det også vigtigt at du får den rådgivning som passer til dit behov. Vi sørger også for at skabe et stærkt samarbejde, så du ved at din erstatningsadvokat og læge er på samme side og arbejder mod det samme mål. Kontakt os gerne, hvis du ønsker at høre mere om hjælp til personskadesager fra vores erstatningsadvokater. 

Forsikringssager

Forsikringssager opstår i forbindelse med bil, bolig, inventar og lignende. Sagerne kan opstå i forbindelse med huskøb eller -salg, renovering eller lignende. Vi hjælper dig, hvis dit forsikringsselskab ikke er samarbejdsvilligt, og hvis du ikke føler at du får den retmæssige behandling fra selskabet. En erstatningsadvokat kender dine rettigheder, og sætter sig ind i din sag, så du er sikker på at du får den mest personlige rådgivning. 

Vi kan tage os af kontakten med forsikringsselskabet, så du slipper for besværet og alt det tidskrævende arbejde der ligger i disse sager. 

Færdselsskader

Færdselssager er også en alvorlig gren af erstatningssager som vores advokater i nærheden af

Horsens kan rådgive om. Det kan blandt andet være skader på din bil, men også personskader som piskesmæld og lignende. Her ser vi på ansvarsfordelingen, og tager os af kontakten med forsikringsselskabet, samt graden af erstatning. 

Arbejdsskadesager

Arbejdsskader kan opstå på de fleste arbejdspladser. Derfor er det også vigtigt at du modtager den rådgivning der passer til dig. Der kan både være tale om fysiske og psykiske skader, og begge har betydning for at du får den erstatning som du har krav på. Med en erstatningsadvokat i nærheden af Horsens, er du sikret rådgivning der passer til din unikke arbejdsskadesag.