Skilsmisseadvokat Horsens

Søger du en skilsmisseadvokat i nærheden af Horsens? Hos Buch Advokatfirma tilbyder vi respektfuld rådgivning og vejledning i forbindelse med skilsmisse. Vi ved at det kan være en svær proces for alle indblandede, og derfor går vi til sagen med professionalisme og stor faglig dygtighed.  

Vores advokater gør deres bedste for at I kan komme videre på bedst mulige vis og rådgiver gerne omkring alle aspekter af skilsmissen, både deling af bo, aftaler omkring børn og lignende. Nedenfor kan du læse mere om hvad vi kan hjælpe med, hvis I skal skilles. I kan også kontakte vores advokater indenfor familieret og samliv, under kontakt

Hvad hjælper en skilsmisseadvokat med? 

Skilsmisseadvokater beskæftiger sig med forskellige områder inden for familieret og samliv. Vores skilsmisseadvokater i nærheden af Horsens kan rådgive omkring: 

  • Vilkårene for skilsmisse og separering 
  • Ægtefællebidrag
  • Forældremyndighed og børnebidrag 
  • Bodeling
  • Og andre relevante sager… 

Det er vigtigt at alle relevante elementer bliver gennemgået sammen med en advokat. Der skal laves klare og skriftlige aftaler, hvor der ikke er noget der kan misforstås af nogle parter. Det sikrer alle indblandendes sikkerhed, og at alle får hvad de har krav på. Der kan desværre opstå svære konflikter i forbindelse med skilsmisse, og derfor er det også vigtigt at der er tredjeparter, for eksempel en række advokater, der kan bistå disse situationer. 

Hvad indebærer en skilsmisse? 

Der kan være mange grunde til at man ønsker at blive skilt fra sin ægtefælle. En skilsmisseadvokat hjælper jer igennem forløbet, lige fra beslutningen tages til hele processen er fuldendt. Hvis man ønsker at skilles starter man normalt med en separation. En separation er en periode hvor man overvejer hvordan skilsmissen skal forløbe sig, og om man overhovedet ønsker at blive skilt. I visse tilfælde kan man dog blive skilt uden først at være separeret.  

Skilsmissen indebærer også en deling af boet. Her afgør man om der er en part der skal blive boende, hvis man for eksempel ejer en bolig. Man ser på alle aktiver, lige fra møbler til biler og sommerhus. Der lægges også en plan for økonomien, så begge parter kan komme videre efter skilsmissen. 

 

Hvis I har børn, er disse også en vigtig del af skilsmissen, og det er især vigtigt at der tages hensyn til dem. Vi rådgiver omkring den mest hensigtsmæssige løsning for alle indblandede parter, og vi er bevidste om at alle børn reagerer forskelligt på forældrenes skilsmisse. Vores skilsmisseadvokater ved Horsens er både fagligt dygtige, men udviser også stor professionalisme omkring disse svære situationer.

Buch Advokatfirma 

Hos Buch Advokatfirma har vi blandt andet kontor i Vejen, og er derfor tæt på, hvis du søger en skilsmisseadvokat i Horsens. Vi vil gerne hjælpe jer videre med jeres liv, på den bedst mulige måde. Hvis du har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os, enten ved at ringe eller ved at udfylde kontaktformularen. Så sørger vi for at vende tilbage til dig hurtigst muligt, med information og rådgivning om vores skilsmisseadvokater i Horsens.