Skilsmisseadvokat Kolding

Hos Buch Advokatfirma ved vi at skilsmisse kan være besværligt og hårdt for alle indblandede parter. Derfor forsøger vi at hjælpe dig eller jer bedst muligt igennem processen, så I kan få det bedst mulige resultat.  Du finder os i Haderslev og Vejen, så du har derfor altid en skilsmisseadvokat i nærheden af Kolding. 

 

Udover skilsmisse er vi også behjælpelige i en lang række andre familiesager, for eksempel: 

  • Familieret
  • Bopælssager
  • Samværssager
  • Værgemål 
  • Forældremyndighedssager

Vi ved hvordan man arbejder omkring disse svære perioder, og samtidig give jer den rådgivning I har brug for. 

Hvornår har man brug for en skilsmisseadvokat? 

Har du brug for en skilsmisseadvokat i Kolding? Og hvornår ved man at man har brug for en skilsmisseadvokat? Hele processen omkring skilsmisse kan være forvirrende og stressende. Her kan Buch Advokatfirma træde til, og hjælpe med at guide jer gennem processen. Skilsmisseadvokaten kan også være med til at træffe beslutninger, hvis I har svært ved at blive enige.  Det kan for eksempel være at der er uenighed over forældremyndighed, hus eller lejebolig, børne- eller ægtefællebidrag eller værdi-deling. Kontakt derfor en skilsmisseadvokat, hvis I føler at I har brug for rådgivning omkring dette.

Hvad indebærer en skilsmisse? 

Processen omkring skilsmisser kan foregå på forskellige måder, afhængigt af omstændighederne. Man kan både blive skilt direkte, eller separeret først. Det er for eksempel lovpligtigt at man er separeret i tre måneder før man kan blive skilt, hvis man har børn under 18 år. Dette kaldes en reflektionsperiode. 

Separation

Vælger man separation, skal man bruge perioden på at overveje om man gerne vil skilles, og hvis man vil, hvordan dette så skal foregå. Man skal finde ud af hvem der skal bo hvor, hvordan man vil gøre med børnene, og hvordan værdier og bo skal deles. Er der specielle forhold, for eksempel vold eller utroskab, kan man blive skilt uden en separation.

Børn

Skilsmisser bliver ofte sværere når der er børn i familien. Nogle børn tager skilsmisse naturligt, mens det kan være rigtig hårdt for andre børn. Det er utrolig vigtigt at sørge for at skilsmissen bliver så smertefri som mulig for børnene. En skilsmisseadvokat kan med erfaring rådgive omkring mulige løsning. Det kan være at børnene skal bo fast ét sted, eller skal være lige dele hos parterne. 

Værdier

Værdier er en anden vigtig del af skilsmissen. Her skal man afgøre hvem der skal have møbler og andet indbo, ligesom man ser på andre værdier som biler, bolig og andre aktiver. Derudover skal der tages økonomiske beslutninger, så begge parter kan komme videre på den anden side af skilsmissen. 

Hvordan kan vi hjælpe? 

Hos Buch Advokatfirma vil vi gerne hjælpe dig lettest muligt gennem din separation eller skilsmisse. Med skilsmisseadvokater i nærheden af Kolding er vi altid tæt på, og klar til at hjælpe hvis der opstår uenigheder. Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du vil høre mere, også omkring andre familiesager. Skilsmisser er følsomme og forskellige fra familie til familie, og det er vi helt klar over. Vi arbejder i hele processen med personlig rådgivning og faglig viden og vi kender familiens og den individuelles rettigheder.