fbpx

Boligadvokat Horsens

Leder du efter en boligadvokat i nærheden af 8700 Horsens? Hos Buch Advokatfirma hjælper vi dig igennem hele processen, lige meget om det drejer som om køb af bolig, byggeret eller entrepriseret. Vores erfarne boligadvokater står klar til at give dig kyndig, professionel og ærlig rådgivning, lige fra den første kontakt frem til at handlen er afsluttet. Med kontor i Vejen er vi tæt på Horsens, og kommer gerne forbi for at gennemgå en kontrakt eller vejlede dig gennem dit huskøb eller handel med boliger. På denne side kan du læse mere om hvad vores boligadvokater i nærheden af Horsens kan hjælpe dig med. Du er også meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker svar på spørgsmål.

Hvorfor skal jeg vælge en boligadvokat?

En boligadvokat har alle de nødvendige redskaber til at kunne vejlede omkring byggeret, bolighandel og entrepriseret. Nedenfor kan du læse mere om hvad en advokat inden for boligret laver og hvordan en boligadvokat i Horsens kan hjælpe dig videre, enten hvis du har en byggeretssag der er gået i hårdknude eller hvis du skal til at underskrive en købsaftale og gerne vil have den gennemlæst af en tredjepart.

Erik Nellemann

Susanne V. Andersen

Randi Larsen

Byggeret i Horsens

Vores boligadvokat i Horsens er også behjælpelig med byggeret. Byggeret indebærer retten til at opføre nye bygninger og konstruktioner på en grund. Dette er blandt andet hvis du ønsker

at opføre et nyt hus, udvide din nuværende bolig eller bygge en ny garage. I mange tilfælde, blandt andet i Horsens Kommune, skal der indhentes godkendelser, hvis man ønsker at bygge nyt. Der kan være forskellige krav man skal leve op til, for eksempel at byggeriet skal opføres indenfor lokalplanens rammer.

En af vores boligadvokater i nærheden af Horsens kan være med inde over processen, hvis du ønsker hjælp til byggeret. Det kan blandt andet være i forbindelse med godkendelse af dokumenter og plantegninger, fordi vi kender alle de regler og ordninger der er nødvendige at følge, for at få godkendt et byggeri. Det sparer dig tid, og du undgår at skulle sætte dig ind i alle reglerne på området. Vi kan ligeledes være med til at give dig en god forståelse af processen og hjælper med at få det hele på plads.

Boligkøb og bolighandel i Horsens

Har du brug for rådgivning før du underskriver købsaftalen? Med en boligadvokat i Horsens og området omkring, får du rådgivning fra personer der har kendskab til området og ejendomsmæglere, så du får den bedst mulige rådgivning. Vores advokater er dygtige indenfor deres felt og kender til alle de problemer og udfordringer der kan være knyttet til boligkøb i området. Vi er med til en gennemgang af købsaftalen inden den underskrives, så I kan være sikre på at alt er som det skal være, inden I overtager jeres nye ejendom, lejlighed eller lignende.

Vi kan også være behjælpelige med skødeskrivning. Et skøde er et lovkrav når man køber en fast ejendom og indeholder de rettigheder som den nye ejer af ejendommen har. Et skøde kan laves af alle parter, men sikrer at køber nu ejer ejendommen. Samtidig fungerer et skøde som en registrering af det nye ejerskab og skal tinglyses før det er gældende.

Handel med boliger kan være en langvarig proces, men vores advokat kan være med hele vejen, og sikrer at du har styr på alt fra kontrakt, overdragelse og skøde. Vi holder styr på alle vigtige dokumenter og bidrager med juridisk præcision og professionalisme gennem hele processen. Når handlen er overstået, sikrer vi at du kender dine rettigheder, og har alle nødvendige dokumenter til overtagelse af boligen.

Boligadvokat Horsens – Entrepriseret

Når man taler om entrepriseret taler man om de aftaler der er lavet mellem en bygherrer og entreprenører eller håndværkere. Det er vigtigt at der laves skriftlige aftaler, så man altid ved hvem der har ansvaret hvis noget skulle gå galt. Hos Buch Advokatfirma kan vores boligadvokat være med til at gennemlæse kontrakter med en entreprenør og sørge for at give dig den hjælp der er nødvendig, hvis du får brug for rådgivning. Vi kan ligeledes stå for kontakt til forsikringsselskab og entreprenører eller en anden indblandet advokat.

Vi kender fagområdet og de termer der anvendes i kontrakter og gennem forløbet. Der er flere forskellige love der gør sig gældende indenfor entrepriseret, og vi er med til at sikre at disse overholdes. Dette er blandt andet købeloven, aftaleloven, konkurrenceloven og licitationsloven, der er gældende ved offentlige byggerier.

Ved større byggerier, for eksempel offentlige, er der EU-direktiver og love der gør sig gældende og her anvendes der også mere faste kontrakter end ved mindre byggerier.

Har du spørgsmål til vores boligadvokat i Horsens?

Har du spørgsmål eller ønsker du kontakt til vores boligadvokat eller en af vores andre advokater? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Du finder vores kontaktinformationer nederst på siden, men du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigt muligt. Vi tilbyder også juridisk rådgivning indenfor flere andre områder, for eksempel erstatnings- og forsikringssager, testamenter og gældserstatning. Derudover kan vi være behjælpelige indenfor erhvervsret, hvor vi rådgiver virksomheder om alt fra selskabsret til erhvervsrådgivning.